torsdag 18 juni 2015

Over and out! Specialpedagogen tackar för 13 fantastiska år!

Nu är det bara en timme kvar tills jag lämnar mitt skrivbord, mitt kollegielandskap och min skola.

Efter 13 år på TEG fattade jag i våras beslutet att gå vidare och utveckla min konsultverksamhet på heltid. Som konsult i skolvärlden kommer jag i kontakt med många skolor på alla stadier. Jag kan konstatera att TEG fungerar så utmärkt tack vare en genomtänkt struktur, pedagoger med rätt inställning (jag inkluderar skolledningen och VD i den gruppen-de är pedagoger i botten och i själ och hjärta), välskött infrastruktur med alla i underhållsgruppen och inte minst ett fantastiskt elevhälsoteam. 

Nej hörni, det här blir inte lätt. Jag skriver lite till på bloggen så att jag slipper ställa undan stolen.

Tack alla kära elever! Vilket fantastiskt samarbete vi har haft! Med hjälp av era välutvecklade strategier kommer ni att fortsätta utvecklas till de fjärilar ni ska bli. Många har redan blommat ut, vi har haft elever här sedan 1999 och jag har haft förmånen att känna så många. Några av er som tagit studenten för länge sedan var här för ett par veckor sedan och jag kände en sådan stolthet att TEG har fått vara en del av era liv.

Tack kära kollegor, skolledning, VD, UG, Pålle! Tillsammans har vi stött och blött och anpassat och lärt oss med och av varandra. Vilken otrolig utvecklingsresa vi har haft tillsammans! Utan er och eleverna hade jag inte kunnat göra den nya resa jag ska iväg på.

Tack Marianne! Du har en särskild plats i mitt hjärta eftersom det var vi som var elevhälsoteamet under många år. Vi behöver ju bara se på varandra så vet vi precis vad som ska göras och hur det ska göras.

Tack Eva-Lena och Marie! Vilken tur vi hade när elevhälsoteamet utökades med er. Nu när jag vet att elevhälsan är i goda händer är det lättare att lyfta. Bättre samtalspartners och lärteam kan man inte önska.

Dags att ställa undan stolen och lämna in passerkortet. Världens konstigaste men mest spännande sommarlov ska börja!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar